Voetreflexmassage

Voetdrukpunt massage

Wat kun u verwachten nadat u de eerste stap hebt gezet om een afspraak te gemaakt?

Voor een voetreflexmassage hoef u zich niet uit te kleden, alleen uw benen worden ontbloot tot uw knieën. Het is dus fijn als u er met uw kleding rekening mee houdt dat uw onderbenen makkelijk vrij gemaakt kunnen worden.

Als u lekker warm onder een dekentje ligt, begin ik altijd eerst met het schoonmaken van uw voeten. Hierna start de massage en mag u uw ogen sluiten (als u dat prettig vindt) en u overgeven aan de voetreflexmassage. Tijdens de massage kunnen sommige punten wat gevoelig zijn omdat er een blokkade zit en deze weg gemasseerd wordt. Dit hoeft echter niet te betekenen dat u hier last van heeft. Ik stel geen diagnoses, heeft u zorgen of vragen over je gezondheid, dan is het belangrijk om contact op te nemen met uw huisarts. Voetreflexmassage is een aanvulling, maar geen vervanging van de reguliere zorg.

Ik geloof erg in de kracht van ontspanning en vanuit deze visie wordt de voetreflexmassage dan ook gegeven. Omdat lichaam en geest samen 1 zijn en alles in je lichaam samenwerkt, masseer ik beiden voeten. Na afloop kunt u nog even rustig bijkomen en eventuele vragen stellen. Het is aan te raden om na de behandeling goed een water te drinken zodat de afvalstoffen die zijn vrijgekomen tijdens de voetreflexmassage op natuurlijkwijze zo snel mogelijk uw lichaam kunne verlaten. Schrik niet als uw urine donkerder van kleur is na de massage, dit is een teken dat de afvalstoffen uw lichaam verlaten.


Wilt u meer weten, aarzel dan niet en neem gerust contact met me op. Wanneer maakt u een afspraak? U bent van harte welkom!


Behandeling  van  70 min  € 65