HFL producten

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging en lichaamsverzorging. Dankzij jarenlang onderzoek, innovatie en praktijkervaring konden de laboratoria van HFL een lijn doeltreffende producten ontwikkelen voor dagelijkse algemene verzorging en een gerichte aanpak van problemen met huid, gezicht, nagels en voeten, Wil jij ook graag jouw lichaam en voeten goed verzorgen? Of zit je eerder met een aandoening waar je snel iets tegen wil doen,? De producten van HFL Laboratories zijn sinds 2005 op de markt verkrijgbaar. Ze zijn allemaal dermatologisch getest en geschikt voor kinderen en diabetici. De verzorgingsproducten ondersteunen een behandeling door een professional. HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionele gebruikers zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

HFL Magic foot deo

Een optimaal verzorgend deodorant voor de voeten geen last meer van ruikende voeten. Uw voeten blijven lekker fris ruiken. De Magic Foot Deo laat een mooie filmlaag achter die nog langdurig een verzorgende werking heeft.

Gebruik het zeker tweemaal daags of naar wens.

Te gebruiken bij; 

  • Nare geurtjes.
  •  Warm gevoel op de voeten.
  • Droge voeten na het strand

Belangrijke ingredienten;

  • Sodium benzoate 
  • Chitosan
  • Citric acid 

Dit product bevat Chitosan dit werkt als een vetblokker en is dus erg effectief voor de klamme voet. De vetblokker werkt het beste als het na het douchen wordt gebruikt en niet direct op de klamme voet. Daarnaast helpt de Citric Acid (een mentholstof) geuren te maskeren.  Mag door diabetici gebruikt worden. 

*Tip: Heerlijk om mee naar het strand of sportschool te nemen.

Prijs per flesje    € 14.95     Inhoud: 50 ml.