HFL producten

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging en lichaamsverzorging. Dankzij jarenlang onderzoek, innovatie en praktijkervaring konden de laboratoria van HFL een lijn doeltreffende producten ontwikkelen voor dagelijkse algemene verzorging en een gerichte aanpak van problemen met huid, gezicht, nagels en voeten, Wil jij ook graag jouw lichaam en voeten goed verzorgen? Of zit je eerder met een aandoening waar je snel iets tegen wil doen,? De producten van HFL Laboratories zijn sinds 2005 op de markt verkrijgbaar. Ze zijn allemaal dermatologisch getest en geschikt voor kinderen en diabetici. De verzorgingsproducten ondersteunen een behandeling door een professional. HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionele gebruikers zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

HFL Dermo Dry

 Hét product bij zweetvoeten en/of nare geurtjes. Een hele fijne, niet vette crème voor het gebruik bij zweetvoeten en/of nare geurtjes. Een kuur van twee weken die makkelijk toe te passen is. Neemt overtollig vet op zonder de poriën af te sluiten. Ook te gebruiken bij schimmel tussen de tenen.
Te gebruiken bij;
  • Zweetvoeten.
  • Nare geurtjes.
  • Vocht/schimmel tussen de tenen.
Gebruik; Tweemaal daags, onder de voetzool en tussen de tenen.  Gebruik de kuur 14 dagen voor zweetvoeten. Daarna kan men het als onderhoud een aantal keer per week blijven gebruiken.
  

Prijs per tube  € 17,50     inhoud 30ml