PUUR VERA producten zijn gemaakt op basis van pure Aloë Vera gecombineerd met speciale voedingsstoffen die effectief doordringen in de lagen van de huid en versnellen zo het proces van cel vernieuwing. Zonder parabenen en conserveringsmiddelen zodat de kans op een allergische reactie minimaal is.
Ook geschikt voor diabetici en reuma.

Hiel crème

Puur Vera hiel & klovenzalf is gecombineerd met de actieve ingrediënten Allontoine & Dimethicone dringt diep door in de huidlagen en herstelt zo de ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet.
De crème verzacht en hydrateert.

Gebruik Puur Vera Hielcrème en uw hielen gaan er prachtig uitzien en voelen heerlijk aan.

Deze crème is uitermate geschikt voor de extra droge voeten.

Geschikt voor diabetici, zonder Parabenen.


Prijs € 3,75  20ml   3,75    50ml   € 8,95  

Schimmel crème

Puur Vera schimmel crème is de ideale formule tegen voetschimmel door het actieve ingrediënt Tolnaftaat. 

Dezelfde fantastische combinatie van ingrediënten als de Puur Vera Menthol maar dan met het actieve ingrediënt Tolnaftaat.

Aangezien Tolnaftaat in Nederland niet gebruikt wordt in anti-schimmel crèmes zijn mensen hier nog niet resistent voor!

Deze crème helpt ook bij veel vormen van eczeem en tegen ringvorm.

Prijs  20 ml  €4,95   50 ml 12,95

Voeten creme 10% urea

Puur Vera herstellende voetcrème met 10% Urea en Aloë Vera biedt optimale hydratatie. Het heeft een aangename geur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd.
De 10% Urea formule verzacht onmiddellijk de huid en verhoogt de water opnemende capaciteit, waardoor de droge huid verminderd wordt en zorgt voor mooie, gladde voeten.
Ook geschikt voor mensen met eczeem klachten en psoriasis klachten.
Urea is een stof die zich natuurlijk op de bovenste lagen van de huid bevindt, geproduceerd door het lichaam doordat de huid eiwitten afbreekt.


Prijs  20ml  €4,95       50ml 12,95


Voetencreme neutraal

Deze crème herstelt snel droge en gebarsten voeten, neutraliseert geuren en verlicht vermoeide voeten. De crème trekt zeer snel in en uitermate geschikt voor de behandeling van ruwe, droge of pijnlijke voeten. Het draagt mede bij aan de behandeling tegen eelt. Uw voeten gaan er prachtig uitzien en ruiken lekker fris. 


Prijs   20ml  € 3,75     50 ml € 8,95

Voetmasker creme met honing

Voetmasker creme 

Ontdekt is dat een mengsel van honing en kaneel bij veel kwalen kan helpen. Honing werkt wond genezend en heeft een zeer sterke anti bacteriële werking. Kaneel werkt kramp verlichtend en stimuleert de bloedsomloop. Gecombineerd maken zij  Puur Vera Honing / Kaneel voet crème tot een kalmerende en ontspannende crème, die de huid voedt en herstelt.

GEBRUIKSAANWIJZING

1 of 2 x per dag de crème dun aanbrengen en inmasseren.

Ook te gebruiken als voetmasker!!

Ruim aanbrengen op de huid en ongeveer 10 minuten in

laten trekken. Hierna even na masseren en verwijderen

met vochtige, warme doeken of een droge doek.

 

Alleen voor uitwendig gebruik – • Vermijd oogcontact – • Buiten bereik van kinderen houden – • Raadpleeg direct een arts bij inname – • Veilig voor diabetici


Prijs  20 ml  € 4,95     50ml  € 12,95

Handcreme

Handcreme 

Helend nails extract gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van celvernieuwing.

Uw huid wordt optimaal beschermd tegen de dagelijkse weersinvloeden en uitdroging door huishoudelijk werk. Helpt kloofjes, huiduitslag, allergische reacties en andere irritaties snel te herstellen. De crème is geschikt voor de meest gevoelige huid en wordt snel opgenomen. Maakt droge, ruwe en schrale handen heerlijk glad en zacht.


Prijs  20 ml  € 3,75   50ml  € 8,95

Voeten crème met menthol

Puur Vera Voeten crème met Pure Aloë Vera en menthol geur.
Deze crème is niet vet, trekt goed in, de menthol geur is niet erg overheersend.
Bevat geen Parabenen, veilig voor Diabetici.

Prijs; 20 ml € 3,75     50ml € 8,95