HFL producten

HFL Laboratories is de specialist op het gebied van voetverzorging en lichaamsverzorging. Dankzij jarenlang onderzoek, innovatie en praktijkervaring konden de laboratoria van HFL een lijn doeltreffende producten ontwikkelen voor dagelijkse algemene verzorging en een gerichte aanpak van problemen met huid, gezicht, nagels en voeten, Wil jij ook graag jouw lichaam en voeten goed verzorgen? Of zit je eerder met een aandoening waar je snel iets tegen wil doen,? De producten van HFL Laboratories zijn sinds 2005 op de markt verkrijgbaar. Ze zijn allemaal dermatologisch getest en geschikt voor kinderen en diabetici. De verzorgingsproducten ondersteunen een behandeling door een professional. HFL producten zijn uitsluitend te koop bij professionele gebruikers zoals pedicures, fysiotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

HFL Sprankling scrub

Is een verzachtende scrub voor handen en voeten .Onderhoud en verwent u uw voeten thuis dan mag de HFL Sprankling scrub zeker niet ontbreken. Het onderscheidende element van deze scrub is dat het uit meerdere soorten aardbeienpitjes bestaat waardoor de huid extra goed gereinigd en verzorgt wordt. Na deze scrub behandeling zijn uw voeten weer lekker zacht en ontdaan van de dode huidschilfers. De scrub kan zowel droog als nat gebruikt worden waardoor u niet perse met voetbadjes of  iets dergelijke hoeft te werken. 

De basis van aardbeienpitjes als scrub korrels zorgt voor een fijn aanvoelende scrub. Het product bevat dus geen plastic.

Eenmaal in de week goed scrubben voor een goed resultaat.

Gebruik daarna altijd een goede voet crème zoals de Dermoleen crème.

Mag door diabetici gebruikt worden.

Prijs per tube € 13.95   100 ml.